Seizoen 6

Cannes Yachting Festival

Op het Cannes Yachting festival worden ieder jaar de mooiste, snelste en luxste superjachten gepresenteerd, Yves Gijrath was erbij en ging in er gesprek met Bas Lengers over de nieuwste modellen.


De expositie van de wereldberoemde Peter Lindbergh

Lara Stone, Cindy Crawford, Helena Christensen en Kate Moss, ze stonden allemaal voor de lens van de befaamde Peter Lindbergh. Zijn oeuvre is voor het eerst samengebracht in een tentoonstelling in de Kunsthal in Rotterdam. Irene sprak de modellen tijdens een bezoekje aan het exclusieve VIP openingsfeest.


De Herenlunch

Overheerlijke gerechten, goed gezelschap en een inspirerende speech, dat waren de ingrediënten voor een zeer geslaagde Herenlunch. Dit exclusieve evenement vond dit jaar plaats bij onze eigen Carsten Klint, in Central Park onder het thema ‘winnen’.


De boeklancering van Jan des Bouvrie

Jan de Bouvrie heeft al tientallen boeken uitgebracht, maar nu wel een hele bijzondere: Doen! In deze openhartige memoires vertelt hij over zijn wilde jaren en het verloop van zijn carrière waaronder het incident met de FIOD.


Red Carpet met Grisogono

In een nieuw seizoen van LXRY TV bekijken host Yves Gijrath en verschillende luxe experts de wereld van luxe in binnen- en buitenland en brengen je op de hoogte van de laatste trends op het gebied van lifestyle, reizen, wonen, gadgets, evenementen, auto’s, food, horloges en juwelen.


Chefs Revolution

Verschillende internationale topchefs verzamelden zich afgelopen weekend in Zwolle voor een bijzonder evenement: Chefs (R)Evolution. Het Nederlandse Avant-garde Cuisine Festival, georganiseerd door Jonnie en Thérèse Boer. Onze culinair expert Carsten Klint was uiteraard aanwezig.


Solo-expositie Geert Kollau

Hij exposeerde samen met Julian Lennon en hij was te zien op kunstbeurzen in Milaan, New York en Hong Kong. LXRY’s Jamie bezocht de nieuwste solo-expositie van Geert Kollau.


KLM Open

Traditiegetrouw vond aan de vooravond van het KLM Open de Charity Challenge plaats. Het golftoernooi met bekende Nederlanders werd op The Dutch in Spijk gespeeld, waarbij de opbrengst ten goede komt aan Kinderrechtenorganisatie UNICEF Nederland. Dennis sloeg ook een balletje mee.


Piet Hein Eek

De sloophoutenkast uit 1990 maakte hem in een klap beroemd, inmiddels is Piet Hein Eek een mega business begonnen met kantoren, restaurants en ateliers. Bart-Jan Brouwer bezocht de ondernemende designer in zijn atelier in Eindhoven.


Porsche Racing Day

Ronkende motoren en glimmende horloges, de ideale combinatie voor iedere man? Sophia ging langs bij de stand van Gassan en vroeg het bezoekers van de Porsche Racing Days op Circuit Park Zandvoort.


1 2 39 Volgende pagina »